lalala

lalala

Thursday, June 9, 2011

Hari Ini Amat Membosankan!!



isk isk bosan dok ofis sorang2..
 even bole online sekali pon tapi dah tatau nak wat ape
sgt jem ini kepala otak... aiyaaa!!










Tuesday, May 17, 2011

Wallpaper

Memiliki sebuah kediaman yang cantik lagi mempesona dengan suasana damai, tenang dan romantik adalah Impian setiap Insan. Begitu juga pejabat yang tampak eksklusif dan mampu menawan hati sesiapa sahaja yang berkunjung menjadi satu kebanggaan kepada si pemilik.

Syarikat BAUHAUAS SDN BHD memiliki koleksi kertas dinding atau wallpaper(wallcoverings) yang pasti menepati setiap citarasa anda. Koleksi kertas dinding (wallcoverings) diimpot dari negara German dan terjamin kualitinya selama 5 tahun. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan mengikut saiz, jenis dan kualiti.

Ingin merealisasikan impian anda?? hubungi segera :
En. Shahrom : 0126068977

Antara wallpaper yang telah dipilih oleh pelanggan untuk kediaman mereka.

 

  

 

Cantik kan??
Bilik tidur saya pun dah buat.. ^_^
Ada rasa kelainan sedikit kat dinding..
Hehe nnt saya upload lorr..
Seronok!! Seronok!! hehe
Kalo korang rasa nak rumah or bilik or dapur korang cantik..
Apa tunggu lagi.. just call laa nombor yang tertera kat atas tuh *_^
Kompem puas hati!! hahaha <3

                                 

Monday, May 16, 2011